Restebrylluppet
 

Vi giver «maden» - du sørger for festen

 
 
shutterstock_187214573.jpg
 
 

Vi giver «maden» - du sørger for festen

Siden du besøger os her, har du sandsynligvis friet eller er blevet udsat et frieri. Først og fremmest TILLYKKE – vi glæder os på jeres vegne. Hvem du skal giftes med er selvfølgelig helt op til dig. Det vi går op i, er at maden I skal servere til brylluppet er af høj kvalitet, og at maden der bliver serveret er bæredygtig. 

 

Hver dag igennem hele året, smides så meget som 25 % af al mad ud, og tallet øges hvert år. Det kan ikke fortsætte (dette må ikke fortsætte), og i Grundig er vi stærkt engagerede i arbejdet imod madspild. Vi vil derfor gerne give (betale) maden I skal servere til jeres bryllup. Men, hold fast – maden vi serverer til brylluppet er lavet af rester - eller overskudsmad. 

 

 

Sådan fungerer det

Hvis du har lyst til at bidrage til at reducere madspil, og deler vores bekymring for at der smides for meget mad ud i verden, vil vi gerne at I søger. Vi vil bare gerne have en begrundelse for hvorfor at det lige nøjagtig er til jeres bryllup vi skal betale for maden. Hvilket mad der serveres er helt op til kokken, men vi garanterer et rigtigt festmåltid lavet af professionelle kokke. Drikkevarer til maden, og stemningen må I selv stå for. Det eneste andet krav (det sidste krav) vi stiller er, at I skal giftes i løbet af efteråret 2018. 

 
 
 

“Vi vil minde verden om, at man ikke må tage fødevarer for givet, men at man skal behandle dem med omtanke.”

#Respectfood  |  Grundig

 
Slovenya1-1920x1280.jpg
 
 

Hvorfor gør vi dette?

I Grundig ønsker vi at deltage i kampen for at reducere madspild. Vi ønsker med dette at minde jer om at ikke tage maden for givet. Ved at vise respekt for maden bidrager du til at gøre verden til et bedre sted.  

 

Grundig er en international mærkevare med et stærkt fokus på bæredygtighed. En af vores mærkesager er at reducere madspild. Vores initiativ ”Respect Food” har som mål at inspirere og lære videre hvordan I nemt kan bidrage til at reducere madspild i køkkenet med innovative produkter, hver dag – hele året igennem. Der er også en økonomisk gevinst for dig i at reducere madspild.  

 

Mad er livet. Hav respekt for den!

 

#RespectFood

 
 
 

 

Jeg vil have et bæredygtigt bryllup

Besøk Respect Food

 
Massimo_Slovenia RF event (1).jpg