Konkurrenceregler

 
 

1.    Kampagnen er i regi af Grundig, Nova Vista og samarbejdspartnere, og foregår fra april til november. Konkurrencen er kun for privatpersoner. Firmaer, ansatte i Grundig og Nova Vista og samarbejdspartnere, eller familiemedlemmer i samme husholdning som ansatte kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencebidrag bliver præsenteret i marketingsøjemed. 

2.    I henhold til persondataloven registrerer Grundig og Nova Vista ikke dine private oplysninger uden din godkendelse. Ved at søge via vores hjemmeside, godkender du at Grundig og Nova Vista gemmer dine oplysninger. 

3.    Udvalgte brudepar, skal afholde bryllupsfesten i løbet af efteråret 2018. 

4.    Udvalgte brudepar, skal afholde bryllupsfesten på et sted hvor der er muligt for Grundig at servere mad der er lavet af vores kokke. 

5.    Brudeparret der bliver udvalgt, og som får bryllupsmaden betalt af Grundig, må acceptere at Grundig bruger billeder og film fra brylluppet i marketingsøjemed.

6.    Brudeparret der bliver udvalgt, og som får bryllupsmaden betalt af Grundig, skal regne med at deltage i interviews og samtaler, samt at alt eller brudstykker af dette bliver brugt i marketingsøjemed. 

7.    Brudeparret der bliver udvalgt, og som får bryllupsmaden betalt af Grundig, må acceptere at maden der bliver serveret i brylluppet laves af reste- og/eller overskudsmad, og at menuen bestemmes af vores kokke og af mad der er tilgængelig på tidspunktet. I den grad det er muligt, vil vores kokke være i dialog med brudeparret i udvælgelsen af mad og menuer. 

8.    Brudeparret der søger, og deltager i restemadsbrylluppet, skal dele nødvendig kontaktinformation og personinfo med Grundig frem til projektet afsluttes ultimo 2018. Al information bliver derefter slettet. 

9.    Brudeparret der søger og/eller deltager i restemadsbrylluppet, skal acceptere at blive kontaktet af Grundigs samarbejdspartnere i forbindelse med udvælgelsesprocessen. 

10.  Grundig vil bede om tilladelse til al brug af personoplysninger. Grundig præciserer at oplysningerne kun vil blive brugt til det formål der er beskrevet og at der kun vil blive samlet oplysninger der er tilstrækkelige og relevante til formålet. Oplysningerne vil ikke blive gemt længere end det der er nødvendigt for at gennemføre formålet med behandlingen. 

11.  Grundig forbeholder sig retten til at ændre konkurrencevilkårene i løbet af kampagneperioden.